+ Yorum Gönder
Gizliyara Güncel Konu Arşivi ve Ders Notları Forumunda Facebook zaman tüneli nedir? Nasıl kapatılır açılır? Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    Facebook zaman tüneli nedir? Nasıl kapatılır açılır?








    Facebook zaman tüneli nedir? Nasıl kapatılır açılır?







  2. saqopakajmer
    Devamlı Üye





    Nedir bu Facebook Zaman Tüneli?
    Uygulamanın amacı, geçmişten günümüze kadar yaptığınız paylaşımlar vs. bir zaman çizelgesi halinde kullancılara sunuluyor. Facebook Zaman tünelinde sizi temsil eden bir kapak resminizin yanında hayat hikayeniz ve çeşitli uygulamalar yer alıyor. Tıpkı hayatınızı otobiyografi ve CV gibi sunmayı amaçlıyor. Yakında iş başvurusu yaparken facebook zaman tünelinize bakmaları yeterli olacak gibi.
    Zaman Tünelini kullanmaya başladığınızda sizin sevdiğiniz resimleri ve haberleri göreceksiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı yada istemediklerinizi gizleme imkanınız olacak. Anılarınızı Facebook’un yeni uygulaması Zaman Tüneli’nde doldurabilirsiniz. Ancak dediğim gibi bu uygulama kullanmaya alışkın olmadığımız için biraz karmaşık görünebiliyor. Bir de gizlilik ayarlarına çok dikkat edin, aksai takdirde kötü niyetli kişiler için yem olursunuz.


    Bunu söylemek çok kötü ancal şimdilik bu uygulamayı kaptmak mümkün değil. Zaman tüneline manuel olarak geçiş yapabiliyorsunuz ancak geri dönüş yapamıyorsunuz. Kullancılardan gelen şikayetler üzerine Facebook yöneticileri bu duruma el atarlar mı onu da kestirmek gerçekten oldukça zor. Ancak kullanıcı memnuniyetsizliğini görmezden gelmeyecekleri de bir gerçek. Zaman tünelinden çıkış uygulamalarına (application) aldanmayınız.




  3. Harbi @ kız
    Bayan Üye
    Facebook zaman tünelinden çıkmak için öncellile "Facebook" linki tıklıyorsunuz.

    Açılan sayfadan uygulamalar - zaman tüneli kısmına geliyorsunuz. Sonra sağda uygulamayı düzenle butonu göreceksiniz ona tıklayın. Ardından solda ilgili bağlantılar başlığı altında uygulamayı sil butonuna tıklıyorsunuz. Son olarak silme işlemini onaylıyorsunuz.

    Not: Burada yazılanlar daha önce yeni görünüme geçen kullanıcıların uygulaması gereken bir yöntemdir. Facebook 25 Aralık itibariyle her kullanıcısının profilini Zaman Tüneli şeklinde değiştirecektir. Otomatik olarak değişenlerin burada anlatılanları uygulaması şart değildir. İşe yaramayacaktır. Diğer yöntemle zaman tüneline geçiş yapanlar için ise şunu söyleyebilirim. Uygulamayı sildikten sonra eski görünüme geçseniz bile bir süre sonra zaman tüneline geçiş olacaktır.




+ Yorum Gönder