+ Yorum Gönder
Tatil Gezi ve Turizm ve Dünya Ülkeleri Forumunda Yunanistan vatandaşı olma şartları Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Harbikız
    Devamlı Üye

    Yunanistan vatandaşı olma şartları








    Yunanistan vatandaşı olma şartları

    Etnik kökeni kanıtlarsan şart yok

    7 yıl yasal olarak Yunanistan'da yaşayan kişiler vatandaşlığa başvurabiliyor. Ayrıca etnik kökeninin Yunan olduğunu kanıtlayan herkes Yunan vatandaşı olabiliyor. Yaşanan ekonomik krizden dolayı Yunanistan'da 300 bin Euro'nun üzerinde gayrimenkul satın alan yabancılara da 5 yıllık oturma izni veriliyor. Yunanistan, çifte vatandaşlığa müsaade ediyor.








  2. Zarafet
    Üye





    Yunanistan Balkan yarımadasının güneyi Mora yarımadası ile Ege ve Akdeniz’e serpilmiş pekçok adadan oluşur. Yunanistan’ın bütün bölgeleri dağlarla kaplıdır. Yunanistanda tatil yapmaya karar verdiyseniz Yunanistan’ın sahil kentlerinden biri olan Kavala ideal bir yerdir.




+ Yorum Gönder


yunanistan çifte vatandaşlık şartları